Services

 • Web Applications

  De dagen dat het web niets meer was dan statische brochure-ware zijn gelukkig lang achter ons.

  Een web applicatie, software dat in de browser draait, heeft veel voordelen op desktop software. Het is van nature multi-user, makkelijk uit te breiden en toegankelijk op veel verschillende devices. Je hebt enkel een internetconnectie nodig!

  Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van custom web applicaties en kunnen al uw uitdagingen dan ook op een elegante manier op te lossen.

 • Managed Hosting

  Een web applicatie is enkel zo goed als het platform waar het op gehost wordt. Dit is de reden waarom we full managed hosting aanbieden.

  We zorgen voor alles: security, back ups, mail deliverability en natuurlijk ook wanneer systemen moeten schalen in het geval je website of app plotseling veel exposure in de media krijgt.

 • Native Apps

  Soms is een web app of een hybride app niet voldoende en wil je de volledige mogelijkheden van een native app unlocken. Maar op welke manier, en wanneer precies? Daar kunnen wij je mee helpen.

  Wij doen dit het liefst op Android en iOS. Of deze apps nu gekoppeld moeten worden aan een bestaande website of service, of een volstrekt nieuwe service! 

 • Concept Creation

  Te vaak worden we pas benaderd als het concept al helemaal definitief is. Onze kracht ligt niet alleen in het uitvoeren van het idee, maar juist ook in de (co-)conceptie er van.

  Wil je ons dus zo effectief mogelijk inzetten, betrek ons dan zo vroeg mogelijk in het proces! Wacht niet!

 • Technical Consultancy

  Webtechnologie is een gefragmenteerd landschap; voor elk probleem zijn er veel overlappende tools en technologieën. Maar welke zijn de juiste?

  Wij geloven dat techniek nooit leidend mag zijn, maar de mens daarentegen wel. We geloven daarnaast ook in de kracht van open source technologie.

  We kunnen je helpen om vanuit een technisch perspectief je oplossingen te definiëren, en wanneer dat nodig is, deze nog zelf te bouwen ook.

 • Content Creation

  Goed geschreven teksten, virale video, indrukwekkend geluidsontwerp, kick ass animatie, of misschien zelfs een game? Het web anno 2018 is volledig multimedia. Op zoek naar een partij die naast de technische ontwikkeling ook dit alles kan verzorgen? Wij kunnen je helpen! 

  En bevalt je onze ontwerpstijl niet? We hebben een uitgebreid netwerk van content creators en graphic designers. We brengen je graag in contact met hen!

 • User Experience (UX)

  User experience, Usability en Interactie Ontwerp zijn methoden en conceptuele frameworks om de behoeften van gebruikers te beschrijven en begrijpen. Ze helpen ons de interactie tussen mensen en computers vorm te geven.

  Alleen grafisch ontwerp is tegenwoordig niet meer voldoende. Niet als je drukwerk echt achter je wilt laten en de volledige mogelijkheden die interactiviteit biedt wilt benutten. Wij kunnen laten zien hoe!
   

 • Information Architecture

  Onder de code en interface, in het hart van de software, ligt informatie. Informatie Architecture gaat voorbij de vraag hoe efficiënte databases te ontwerpen.

  Hoe kan je informatie en de stroom van informatie het best structureren? Hoe stroomt informatie van het ene systeem naar het andere?

  Het introduceren van nieuwe software en tools betekent automatisch ook dat je bedrijf en haar processen verandert. We kunnen deze in kaart brengen en vertalen in een effectieve strategie.

 • Big Data & Visualization

  Datasets die bestaan uit video, geluid, tekst of image data worden groter en groter. Hoe kunnen we betekenis geven aan deze gigantische hoeveelheid data?

  We hebben verschillende data mining en scraper tools die ons in staat stellen om data te extraheren, transformeren en te gebruiken om vervolgens uit deze data te leren.

  Maak gebruik van onze vele jaren ervaring om grote datasets te ontsluiten, zowel visueel als interactief.

 • Security Audits

  Veiligheid kan een bijzaak zijn. Wij ontwerpen al onze software en systemen van de grond af met veiligheid in het achterhoofd.
   
  Hulp nodig bij steeds PCI-compliant? Als onafhankelijke 3rd party wij kunnen helpen doen een code review of een security scan voor uw server en diensten.

  Vanzelfsprekend kan veiligheid geen bijzaak zijn. Wij ontwerpen al onze software en systemen van de grond af aan met veiligheid in het achterhoofd.

  Hulp nodig om PCI-compliant te worden? Als onafhankelijke 3rd party kunnen wij helpen met een code review of een security scan voor uw server, software of online diensten.

Bekijk ons werk
of neem direct contact met ons op

Technologieën die we gebruiken om dit te realiseren