Onze Project Highlights in 3D

Bekijk onze project highlights in
3
D
of in lijst.

Awakenings Android App

Opdrachtgever
Awakenings
 
Ook de officiële Android-app is nu beschikbaar in de Google Play Store! Je kan kaartjes kopen, line-ups checken, nieuws lezen, evenementinfo en foto's bekijken, en nog veel meer! Tijdens evenementen verandert de app in een levend tijdschema en toont welke artiesten spelen op welk moment! "Favorite" je artiesten, zodat je nooit meer een set mist!
 
De app heeft daarnaast de mogelijkheid tot push notificaties voor nieuws, media en evenementen. Met behulp vn Facebook Comments kunnen gebruikers reageren en discussiëren over events.

Ook de officiële Android-app is nu beschikbaar in de Google Play Store! Je kan kaartjes kopen, line-ups checken, nieuws lezen, evenementinfo en foto's bekijken, en nog veel meer! Tijdens evenementen verandert de app in een levend tijdschema en toont welke artiesten spelen op welk moment! Daarnaast kan je artiesten "favorieten", zodat je nooit meer een set mist!

De app heeft verder de mogelijkheid tot push notificaties voor nieuws, media en evenementen.  Met behulp van een Facebook Comments kunnen gebruikers reageren en op een makkelijke manier discussiëren over events.

Gebruikte technieken
Video, Mobile en Android.